automeister

Automeister márkafüggetlen autószerviz

Mi is az AUTOMEISTER?

AUTOMEISTER = professzionális, márkafüggetlen szerviz, ahol a minőség és a vevő az első helyen áll, versenyképes árak mellett!
Az AUTOMEISTER hálózat már 30 éve működik sikeresen Európában. A hálózat Németországból indult, a koncepció alapjai a 80-as évekig nyúlnak vissza. Napjainkban az AUTOMEISTER öt európai országban van jelen (Németország, Ausztria, Szlovénia, Magyarország, Románia) és több, mint 150 Partner képviseli minőségi szolgáltatásait.
Márkától függetlenül vállalunk gépkocsi és tehergépkocsi szervizelést. Az AUTOMEISTER szigorú szabványainak megfelelően, kedvező áron, kitűnően felszerelt szerelőállomásunkon végezzük a javításokat. A felmerülő alkaltrészigényt is ki tudjuk elégíteni. Vagy Önnek nem kell mást tennie, mint hogy időpontot egyeztet a kollégákkal, és mi a javításokat teljes körűen elvégezzük.

Szervizkönyv

Jogosultak vagyunk a szervizkönyv vezetésére is, amivel kapcsolatosan bővebb információkat a ‘Kötelező szerviz’ menüpont alatt találhat.

Az AUTOMEISTER műhelyek műszakilag maximálisan fel vannak szerelve, rendelkeznek a megfelelő szaktudással, és minőségi alkatrészeket építenek be – ezzel új alternatívát nyújtanak a márkaszervizekhez képest!
Szakképzett szolgáltatásokat minden típusú gépkocsihoz, a gyártók követelményeinek megfelelő felülvizsgálatot, és korrekt árakon történő azonnali kiszolgálást – az AUTOMEISTER-nél mindezt egy helyen megtalálja.

Kötelező szerviz

Az egri AUTOMEISTER szakszervizben elvégeztetheti kötelező szervizét – bármilyen márkájú autója is legyen. Ez azt jelenti, hogy az egri AUTOMEISTER szakszerviz jogosult a szervizkönyvének vezetésére is.

Ez hogyan lehetséges?

Az autótulajdonosok szabadon választhatnak a javítást végző műhelyek közül. Ez azt jelenti, hogy Ön dönt arról, hogy a kötelező szervizt és az általános szervizelési munkákat melyik szerviz végezze el a járművükön. Tanácsos azonban egy megbízható, jól felszerelt szakszervizt választani, mint amilyen az AUTOMEISTER hálózat egri szervize. Nálunk magas színvonalon és rendkívül kedvező díjakon, minőségi alkatrészekkel végeztetheti el az esedékes szervizfeladatokat.

Mi a helyzet a garanciális jogokkal?

A járműgyártók nem tehetik függővé a garanciát a kizárólagos saját márkaszervizben történő javítástól és a szervizeléstől, sem pedig a saját márkás cserealkatrészek kizárólagos használatától.
Az európai rendelkezések értelmében a fogyasztóknak joguk van az AUTOMEISTER szervizt alkalmazni bármilyen, nem garancia keretében elvégzett javításhoz a törvényes garanciális időtartam és az egyéb kiterjesztett garanciális periódus alatt.

Tudta?

Az EU Rendelkezések* értelmében a jármű gyártója nem utasíthat vissza garanciális javítást, – mint pl. egy hibás elektromos ablak javítása – csak azért, mert az olajcserét egy olyan szerviz végezte, amely nem tagja a hivatalos szervizhálózatnak.


Vonatkozó jogszabály:
*2002 óta hatályosan a fő törvényes okirat, amire e jogok alapulnak, a Gépjárművekre Vonatkozó Csoportmentességi rendelet (EC) 1400/2002.