IVECO szakszerviz

IVECO márkaszerviz

Az IVECO haszongépjármű értékesítés mellett a márkaszerviz feladatokat is ellátjuk, heves-megyei hivatalos márkaszervizként. Ezen a területen már 1999-től komoly tapasztalataink vannak. Legyen szó garanciális szervizelésről, vagy garancián túli javításokról, nyugodtan ránk bízhatja a gépjárművét. Amennyiben több IVECO gépjármű szervizeléséről van szó, flottakedvezményben részesül, mind a munkadíj, mind pedig az alkatrészek tekintettében.
Szakembereink naprakészek a legújabb IVECO haszongépjárművek szervizelésében, de természetesen a régebbi kiadású modellek terén is kifogástalan szolgáltatást végzünk. Egyik legfontosabb szempont, hogy műszaki hiba miatt ne hiúsuljon meg egy fontos szállítás, ezért szakembereink már a kezdődő meghibásodásokra, hibalehetőségekre is felhívják a megrendelő figyelmét.

Ön jól választott, ha IVECO haszongépjárműveket vásárolt. Szerviztapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy egy kitűnően terhelhető, stabil és gazdaságos üzemeltetésű gépjármű birtokosa. Akik lecserélik IVECO gépjárművüket, legtöbben szintén ezt a gyártót választják, legyen az Daily, Cargo, Stralis vagy Trakker.
Mivel mi látjuk el a márkaszerviz tevékenységen kívül a kereskedelmi feladatokat is, így a beszerzésekben is az Ön rendelkezésére állunk.

Érdeklődjön a szervizünkben a részletekről személyesen, vagy telefonon (36/512-011-es számon).
Az alábbi űrlap segítségével kérhet árajánlatot a szervizelésről. Kérem adja meg a szervizfeladat jellegét, alvázszámot, motorszámot, hogy a szükséges alkatrészeket be tudjuk azonosítani.

E-mail: borza.attila @ unicar.hu

szerviz