Márkafüggetlen értékesítés

4-vehicle-inspectionSzalonunk a Mazda és IVECO márkák mellett vállalja más gyártók személygépkocsijainak (Mitsubishi, Opel, Mercedes, Toyota stb.) beszerzését is, kedvező feltételekkel.
A beszerzést követően szakszervizünk jogosult a garanciális és azon túli szervizelésre, körültekintő és szakszerű kiszolgálás által ellátjuk a fenti feladatokat, és hivatalos formában vezetjük a szervizkönyvet is. Így biztos kezekben tudhatja autóját, akkor is, ha nem a márkakereskedésben vásárolja meg azt. Az autó garanciája is megmarad, mert az Automeister szervizhálózat tagjaként az Ön számára garantált a gyári előírásoknak megfelelő javítás, szervizelés. Miért menne más városba, márkakereskedésbe az új autóját megvásárolni? Kérjen árajánlatot tőlünk! Végeztesse a márkaszervizek áraitól jóval kedvezőbb áron a szervizelést nálunk!

Kérjen árajánlatot a kívánt autótípusról! Kérem adja meg a típust, felszereltséget, illetve banki finanszírozás esetén a futamidőt, és az önerő összegét. Hamarosan küldjük Önnek az ajánlatunkat.

E-mail: kormos.gabor @ unicar.hueladas